Er du uddannet elektriker og har du lyst til at blive en del af en virksomhed med fokus på grøn omstilling?

Akurat søger for EL:CON – elektrikere til installation af el ladestandere hos private.

Opgaven omfatter alle processer lige fra opmåling til test. Du har selv kontakten til kunden og planlægger opgaven i forhold til andre aftaler i området.

Dit arbejde vil være at dække et området fra Herning til Thisted. Du får stillet firmabil til rådighed og kører ud hjemmefra. Bilen fyldes op med materialer fra værkstedet i Holstebro ca. én gang om ugen.
Der skal opstilles 2 standere pr. dag og, arbejdsdagens længde afhænger derfor, af tiden for opgavens udførelse og køretid. Fleksibilitet og et godt bagland kan være nødvendigt, da arbejdstiden ikke ligger fast. Den ugentlige arbejdstid vil så vidt som muligt planlægges til at passe med 37 timer.
I oplæringsperioden vil du køre ud med en kollega, derefter er man alene på opgaven, men kan selvfølgelig altid kontakte dine kollegaer ved behov for hjælp.

Om dig

  • Du har en faglig relevant uddannelse
  • Du behersker dansk i skrift og tale og er god til at tale med kunder
  • Du trives med at arbejde alene og kan tage selvstændige beslutninger, men sparrer med dine kollegaer ved tvivl
  • Du har kørekort til bil

Til gengæld får du

  • Fleksibel arbejdstid – mulighed for 4 dags uge
  • En arbejdsplads med kompetente kollegaer og et godt socialt sammenhold
  • En attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring

Ansættelsen er til fast stilling hos EL:CON, men udvælgelsen og screening foregår hos Akurat, så al henvendelse vedr. stillingen skal rettes til Akurats konsulenter Anette eller Jannie på tlf. 96411111.

Ved interesse for stillingen indsendes et opdateret cv samt ansøgning via linket her. Ansøgningsfristen er 23. januar 2022. Ansøgninger behandles løbende og ansættelserne vil finde sted hurtigst muligt efter ansættelsesproces og evt. opsigelsesperiode.

Om EL:CON

EL:CON er en solid landsdækkende installatørvirksomhed med 1100 medarbejdere med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i hele landet. De leverer eltekniske løsninger og dækker behovet for elfaglig ekspertise både lokalt og nationalt. EL:CON er ejet af energiselskabet NRGi.