Intern Salgskoordinator til CERTEX Nørresundby

Med en salgsbaggrund, god teknisk forståelse, naturlig nysgerrighed og fokus på den optimale løsning for dine kunder, kan du få mulighed for at øge salget og dermed kendskabet til CERTEX’s unikke produkter!!

Med hovedsæde i Vojens leveres der stålwire og løfteudstyr til industrikunder af forskellig art til store dele af Europa. Til udviklingen af afdelingen i Nørresundby, søges der nu efter en Intern Salgskoordinator

Med 5 afdelinger i Danmark og søsterselskaber i 19 forskellige lande er CERTEX Danmark A/S bredt repræsenteret og har dermed mulighed for at være tæt på sine kunder. Nørresundby afdelingen er en afdeling på 2 faste medarbejder, som varetager en salgsfunktion direkte til kunderne, men også fungerer som salgsback-up for virksomhedens eksterne sælgere. Til afdelingen er der også tilknyttet et lager, som man også vil være delvis ansvarlig for at passe.

Brug din tekniske viden

Du vil indgå i CERTEX’s business unit industri, hvor kunden er både nationale og internationale, og du kommer til at bruge din tekniske faglighed hver dag i forbindelse med support og kunderådgivning.

Kunderne ringer eller mailer direkte til dig, når de har spørgsmål om konstruktioner og produkter, og du kommer derfor til at:

  • Kunne gennemskue tekniske udfordringer og rådgive kunderne omkring brug af velegnet løftegrej (med support fra den interne Engineering afdeling)
  • Lave tilbud og ordre på såvel standardgrej som specialløsninger
  • Være back-up for eksterne sælgere
  • Arbejde tæt sammen med indkøb Engineering og serviceafdelingen
  • Hjælpe til med at pakke varer på lageret ved ekstra travlhed, ferie eller sygdom

Alt efter din tekniske baggrund, vil der blive sørget for at tilrettelægge en opstartsplan, så du bliver oplært inden for løftegrej, og du får løbende kompetenceudvikling i form af diverse kurser og seminarer. Den rette motivation for opgaven og interesse for produkterne vil lette forståelsen for den tekniske del, men vær indstillet på at det vil tage tid inden du er inde i stoffet.

Salgserfaring med teknisk forståelse

Der er flere indgange til jobbet, afhængig af hvor din tekniske erfaring stammer fra.

  • Du har en handelsfaglig uddannelse og en naturlig interesse for tekniske løsninger og udfordringer
  • Du har erfaring med BtB-salg, og du har bredt funderede tekniske kompetencer
  • Du er vant til at rådgive kunder indenfor industrien, og har evnen til at sætte dig i kundens sted
  • Stærke sprogkundskaber i dansk og engelsk, mundtlig såvel som skriftligt
  • Erfaring med Office 365 og ERP-systemet Navision er en fordel

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt. Dertil tilbydes du en 8/4 % pensionsordning hos Industriens Pension samt sundhedsforsikring og fritvalgsordning.

Ansættelse

Arbejdsstedet vil være i Nørresundby afdelingen (Virkelyst 17B, 9400 Nørresundby). Oplæringen de første 3 – 4 uger foregår dog på hovedkontoret i Vojens, hvor virksomheden sørger for kost og logi.

Ansøgning

Akurat A/S varetager rekrutteringen af opgaven, så ved spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Kundekonsulent Rikke Holm på mobil 71741160

Cv, ansøgning og evt. anbefalinger indsendes via linket her. Eftersom stillingen ønskes besat hurtigst muligt vil ansøgningerne behandles løbende, men vi venter gerne på rette kandidat.

Af medarbejder beskrives virksomheden som en uformel arbejdsplads, med rum til at dele udfordringer, sejre og de gode historier. En indstilling til at ”løfte i flok” og rig mulighed for at præsentere nye ideer og blive udfordret på sin faglighed!Om CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S har gennem mere end 135 års erfaring opbygget en omfattende KnowHow indenfor stålwire, løfteapplikationer og relaterede services. Vi er en sikker og pålidelig partner der leverer til virksomheder indenfor industri, byggeri, havne, offshore, marine, transport og vind. Sammen med vores søsterselskaber har vi adgang til 100+ lokationer og lagre i 19 lande. Vores produkter og serviceydelser dækker alt indenfor løft.