Maskinfører søges til kørsel med gravemaskine

Virksomheden som har hovedkontor vest for Ulfborg, men har projekter fordelt fra Holstebro til omkring Hvide Sande. Til disse stillinger søger vi en dygtig maskinfører

Ansættelserne er som udgangspunkt tidsbegrænsede og vil afsluttes i takt med at projekterne bliver færdige. I den periode er man ansat gennem Akurat og aflønnes herfra. Hvis samarbejdet fungerer godt og begge parter er interesserede, er der mulighed for fastansættelse i virksomheden.

Opgaverne består i at nedgrave kabler, kloak  og rør. Du skal derfor have solid erfaring med kørsel af 2,5 tons minigraver, samt gravemaskine og gerne andre entreprenørmaskiner. Håndmandsarbejde kan også forekomme og din fysik skal derfor matche en hverdag med flere ture ind og ud af maskinen og manuelt gravearbejde med håndskovl.

For at komme i betragtning, forventer vi

  • At man har godt kendskab til Maskinkørsel med gravemaskine og andre entreprenørmaskiner
  • Interesseret og samarbejdsvillig i forhold til arbejdsfordelingen
  • Mødestabilitet og ansvarsfølelse både for opgaver og kollegaer
  • At man forstår og taler dansk
  • Har kørekort

Arbejdstiden er 37 timer fordelt på alle hverdage i tidsrummet 06.00 – 16.00. Du bliver aflønnet med fast timesats, som afspejler din anciennitet og derudover vilkår jf. gældende regler i virksomheden.

Ansøgning

Akurat A/S varetager rekrutteringen af opgaven, så ved spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Tina eller Line hos Akurat på tlf. 96411111

Cv med kort personlig beskrivelse sendes med ansøgningsfrist 03.Okt. 2022. Ansøgningerne behandles løbende, hvorfor stillingerne også kan være besat inden fristens udløb.