Erhvervsrengøring i midt- og vestjylland

Akurat oplever stor vækst inden for erhvervsrengøring og erhvervsservice. Vi varetager den daglige rengøring hos mindre og mellemstore virksomheder, hvad enten der er tale om rengøring af kontor, butik, produktion, værksted eller andet.

Du bestemmer, om vi skal løse opgaven på timebasis, eller du foretrækker en fastprisaftale. Uanset hvad du vælger, så får du en effektiv løsning med en høj kvalitet og leveringssikkerhed.

Rengøringsservice

Gør brug af vores rengøringsservice, hvor vores dygtige, loyale medarbejdere står får den grundige og omhyggelige rengøring hos dig eller dit firma. Vi tilbyder alt inden for rengøring, så overlad trygt den daglige rengøring til os.

Rengøringsartikler

Vi tilbyder, at du kan købe professionelle kvalitetsrengøringsartikler hos os, eller at vi selv medbringer, hvad der skal bruges.

Ønsker du selv at stille midler og udstyr til rådighed, er det også en mulighed.

Fast eller ad hoc

Vi udfører den faste rengøringsturnus ud fra en fastlagt aftale, men vi kan også stille med et helt hold rengøringsassistenter, hvis der skal gøres rent i forbindelse med kontorflytning, ombygning eller lignende, eller hvis der skal udføres hovedrengøring.

Derudover er vedligeholdelse af udearealer en stadig voksende del af vores servicevirksomhed for erhvervsvirksomheder. Vi kan vedligeholde udendørsarealer af enhver type. Så med Akurat behøver du ikke tænke mere på rengøring,  renholdelse og trimning af udendørsarealer . Vi kommer, når det passer jer.

Vores team

En store del af vores medarbejdere har været ansat hos os i en årrække, og dette giver mulighed for at tilbyde vores kunder stabilitet og kvalitet i den service, som vi tilbyder