Privat rengøring i midt- og vestjylland

 

Rengøring for ældre

Ønsker du at hjælpe dine forældre eller bedsteforældre med at finde en løsning på deres rengøringsbehov?

Med 25 år i branchen og 45 medarbejdere er vi en af de største og mest erfarne virksomheder, der tilbyder rengøringsassistance.

Hos Akurat har vi stor erfaring med personlige løsninger på praktiske behov for rengøring i hjemmet. Vi lægger vægt på, at det er den samme, der kommer, så hjælperen kender stedet og kan gå i gang med det samme. For ældre med behov for hjælp til praktiske opgaver i det daglige, er der mulighed for at søge om ret til hjemmehjælp ved kommunen.

Hjemmehjælp hos Akurat er et alternativ til kommunens tilbud. Som bosiddende i Holstebro, Herning eller Ikast-Brande Kommune, kan du frit vælge Akurat fremfor den kommunale hjemmepleje, når først personen er visiteret til hjemmehjælp. Ordningen hedder Fritvalgsordning, og ved at henvende dig til visitationsenheden i din kommune kan du vælge Akurat som Fritvalgsleverandør.

Vi har været med lige fra starten af fritvalgsordningen, og derfor har vi den nødvendige erfaring med privat rengøring, der kræver særlige hensyn. Der tilknyttes en fast assistent til kunden, som også kan tilkøbes til opgaver ud over den hjælp, der er omfattet af fritvalgsordningen. Dermed kan du få løst de opgaver, du har brug for hjælp til af din faste assistent. Kun i tilfælde af sygdom eller ferie, vil man blive tilbudt rengøring af en anden af vores dygtige assistenter.
Har du behov for yderligere hjælp ud over den, som du er visiteret til gennem kommunen, kan vi også hjælpe dig med det. Vi laver en aftale om, hvad der skal laves, og vi fremsender en faktura på det aftalte direkte til dig. Det er også en del af ’det frie valg’.

 

Privat rengøring for ældre i midt- og vestjylland

Hjælp til indkøb

Er udfordringen med at klare de hjemlige opgaver blevet for stor, eller kniber det med tiden eller interessen, så er vi klar til at hjælpe. Hos Akurat kan du bestille hjælp til indkøb, så du ikke selv skal bære de tunge poser med varer. I perioder med øget risiko for smittefare, kan det også være en sikkerhed for dig at få indkøbsvarerne leveret til direkte døren.

 

Rengøring for dig der har travlt

Er det svært at få tid nok i hverdagen til rengøring, kan Akurat træde til med professionel hjælp. Vi klarer alt fra den daglige rengøring til specialrengøring og hovedrengøring. Lad os høre, hvilke rengøringsbehov du har, så lægger vi en plan. Husk, vi kommer også med kort varsel.

  Ofte stillede spørgsmål:

  Hvornår kan vi hjælpe?

  Vi har mange faste kunder, som får gjort rent på et fast aftalt tidspunkt hver uge, men vi tilbyder selvfølgelig også hjælp, hvis det blot er lige her og nu, du har brug for hjælp. Det kan være, når kælderen skal tømmes, ved hovedrengøring, eller når hverdagen pludselig er blevet for travl.
  Du kan bede os om assistance året rundt. Tal med os om det, du skal have hjælp til.

   

  Er der et alternativ til den kommunale hjemmehjælp?

  Ja, hvis du er visiteret til hjemmehjælp, kan du benytte fritvalgsordningen. Det betyder at du kan vælge Akurat til at stå for rengøring som hjemmehjælp i stedet for den kommunale ordning, hvis du er bosiddende i Holstebro, Herning eller Ikast-Brande Kommune.

   

  Hvad kan jeg få hjemmehjælp til hos Akurat?

  Vi tilbyder praktisk hjælp til indkøb eller rengøring. Dette falder ind under de kategorier man kan søge hjemmehjælp til hos kommunen, og er man visiteret til hjemmehjælp, er det derfor muligt at vælge Akurat som alternativ til den kommunale hjemmepleje.

   

  Hvad koster hjemmehjælp?

  Når først man er visiteret til hjemmehjælp, er praktisk hjælp gratis for borgeren.
  Hvordan søger jeg om hjemmehjælp og hjælp til rengøring?
  Du kan få hjælp til at søge ved at henvende dig i Borgservice. Du kan også via kommunens hjemmeside finde et ansøgningsskema til hjemmehjælp. Du kan også ringe til visitationen i kommunen.

   

  Hvad skal der til for at få tildelt retten hjemmehjælp?

  Det er kommunen, der vurderer den samlede situation, og på den baggrund afgør de, hvor meget hjælp, du kan få. Det vurderes, om der er brug for varig hjælp eller hjælp i en kortere periode.
  Du kan som regel søge om hjemmehjælp, hvis du er handicappet, hvis du er ældre og ikke længere kan klare de daglige gøremål selv, eller hvis du har været syg og har brug for hjælp.

  Hvor kan jeg få hjælp til indkøb?

  Hos Akurat tilbyder vi hjælp til indkøb. Har du fået tildelt retten til hjemmehjælp ved kommunen, kan du frit vælge Akurat til at udføre hjemmehjælpen.

  Kan det være passe, at min kommune ikke har klippekortsordning til hjemmehjælp?
  Nogle kommuner tilbyder deres borgere en klippekortsordning, som giver mulighed for lidt ekstra hjemmehjælp. Den enkelte kommune vælger, om de vil have en klippekortsordning. Der er altså forskel fra kommune til kommune.

   

  Kan man kun få hjælp til rengøring af 65m2?

  Hvis du er visiteret til rengøring som hjemmehjælp, dækker det rengøring af de daglige opholdsrum. Det svarer til en bolig med stue, soveværelse, køkken, bad og entré, som er vurderet til at være ca. 65m2. Hos Akurat har du mulighed for at tilkøbe rengøring af resten af boligen efter behov.

   

  Jeg er blevet visiteret til hjælp til rengøring. Jeg har hørt, at jeg har mulighed for selv at finde en, der kan hjælpe mig. Er det rigtigt?

  Ja, det er rigtigt, at du kan få hjælp til rengøring. Og hos Akurat er vi en del af fritvalgsordningen, så du frit kan kontakte os som alternativ til den kommunale hjemmehjælp.

   

  Kan jeg få den samme medarbejder til at hjælpe med rengøring?

  Ja, du får en fast tilknyttet assistent, som kommer hver gang. Det er kun i tilfælde af sygdom og ferie, at du vil få tilbudt en af vores andre dygtige assistenter.

   

  Samme medarbejder

  Vi tilstræber, at det er de samme medarbejdere, der kommer hver gang. Så er medarbejderen klar til at gå direkte i gang og kender de opgaver, du plejer at få udført – en fordel for begge parter.

  Vores private service kan kombineres med Fritvalgsordningen, så du samlet får den løsning som passer til dit behov.

  Ønsker du en lokal samarbejdspartner indenfor rengøring og haveservice, så er vi klar til at hjælpe dig.

  DIT FRIE VALG

  Fritvalgsordning betyder Dit Frie Valg.

  Bor du i Holstebro, Herning eller Ikast-Brande kommune, og er du berettiget til hjemmeservice, kan du frit vælge en privat Rengøringsfirma i stedet for offentlig hjemmeservice. Du kan vælge Akurat ved at henvende dig til visitationsenheden i din kommune.

  Akurat er tilknyttet Fritvalgsordningen inden for praktisk bistand, og vi har derfor den nødvendige erfaring med privat rengøring, der kræver særlige hensyn. Vi har været med lige fra starten og har derfor mange års erfaring.

  Hjemmeservice er en tillidssag

  Dit hjem og dine møbler er dit kæreste eje, og det har vi stor respekt for. Vi ved, at rengøringshjælp er en tillidssag, og vores betroede medarbejdere er derfor både hensynsfulde og gode til at vise omsorg. Vi tilstræber, at det er den samme medarbejder, der kommer hver gang. Hos Akurat tilbyder vi stabilitet og tryghed for begge parter. Er uheldet ude, så er vores medarbejders arbejde forsikret og evt. ødelagte effekter anmeldes hertil.

  Ud over den visiterede hjælp fra kommunen tilbyde ekstra hjælp til hovedrengøring, gardinvask, tøjvask, indkøb, haveservice og snerydning. Vi er meget fleksible over for ønsker og personlige behov.