Privat rengøring i midtjylland og vestjylland

Privatservice

Er udfordringen med at klare de hjemlige opgaver blevet for stor, eller kniber det med tiden eller interessen, så er vi klar med hjælpen. Du bestemmer, hvor vores service gør mest gavn for dig: rengøring, indkøb eller haveservice.

Rengøring

Ofte er det især rengøringen, det kniber med at få tid til i det daglige. Vores professionelle rengøringsmedarbejdere er klar til at gøre en indsats. Vi klarer alt fra den daglige rengøring til specialrengøring og hovedrengøring. Lad os høre, hvilke rengøringsbehov du har, så lægger vi en plan. Husk, vi kommer også med kort varsel.

Hvornår kan vi hjælpe?

Vi har mange faste kunder, som får gjort rent på et fast aftalt tidspunkt hver uge, men vi tilbyder selvfølgelig også hjælp, hvis det blot er lige her og nu, du har brug for hjælp. Det kan være, når kælderen skal tømmes, ved hovedrengøring, eller når hverdagen pludselig er blevet for travl.

Du kan bede os om assistance året rundt. Tal med os om det, du skal have hjælp til.

Samme medarbejder

Vi tilstræber, at det er de samme medarbejdere, der kommer hver gang. Så er medarbejderen klar til at gå direkte i gang og kender de opgaver, du plejer at få udført – en fordel for begge parter.

Vores private service kan kombineres med Fritvalgsordningen, så du samlet får den løsning som passer til dit behov.

Ønsker du en lokal samarbejdspartner indenfor rengøring og haveservice, så er vi klar til at hjælpe dig.

DIT FRIE VALG

Fritvalgsordning betyder Dit Frie Valg.

Bor du i Holstebro, Herning eller Ikast-Brande kommune, og er du berettiget til hjemmehjælp, kan du frit vælge en privat Rengøringsfirma i stedet for offentlig hjemmehjælp. Du kan vælge Akurat ved at henvende dig til visitationsenheden i din kommune.

Akurat er tilknyttet Fritvalgsordningen inden for praktisk bistand, og vi har derfor den nødvendige erfaring med privat rengøring, der kræver særlige hensyn. Vi har været med lige fra starten og har derfor mange års erfaring.

En tillidssag

Dit hjem og dine møbler er dit kæreste eje, og det har vi stor respekt for. Vi ved, at rengøringshjælp er en tillidssag, og vores betroede medarbejdere er derfor både hensynsfulde og gode til at vise omsorg. Vi tilstræber, at det er den samme medarbejder, der kommer hver gang. Hos Akurat tilbyder vi stabilitet og tryghed for begge parter. Er uheldet ude, så er vores medarbejders arbejde forsikret og evt. ødelagte effekter anmeldes hertil.

Ud over den visiterede hjælp fra kommunen tilbyde ekstra hjælp til hovedrengøring, gardinvask, tøjvask, indkøb, haveservice og snerydning. Vi er meget fleksible over for ønsker og personlige behov.